Beställningsprodukter
 
En dröm för inredare, arkitekter och individualister

De flesta av våra mattor kan beställas utifrån önskemål. Oavsett om det handlar om storlek, mönster, färg eller material så finns oändliga valmöjligheter att skapa en unik och anpassad design. I vissa rum kanske rymden kräver en speciell storlek på mattan, i andra behöver möblerna en sammanhållande fond för att komma till sin rätt och ibland ska mattan bara fungera som det som framhäver ett vackert konstverk, en ovanlig antikvitet eller en favoritmöbel.
Vare sig det gäller knutna mattor, vävda mattor, tuftade mattor eller patchworkmattor kan de de flesta fås i önskad storlek. På Bargi använder vi oss av Pantones färgsystem, vilket innebär att vi har ett urval av över 1 600 färger att välja bland. Vissa av de knutna mattorna är dock tillverkade av växtfärgat garn och då är färgerna betydligt mer individuella.

Knuttäthet, vävteknik, lugghöjd eller eventuell reliefklippning kan också varieras – på så vis kan man skapa en egen struktur, effekt eller mönster i sin färdiga produkt. En måttbeställd och kundanpassad matta kan innebära en viss väntetid och beställningen är bindande, men utfallet blir en mycket personlig matta som garanterat är unik!