Välkommen till Bargi.se och ett enormt utbud av mattor!

BARGI är Sveriges mest väletablerade grossistföretag i mattbranschen och erbjuder handknutna mattor, tuftade mattor och handvävda mattor med inriktning på modernoch klassisk stil, alla av högsta kvalitet. Hos oss finner du alltid ett stort utbud av orientaliska mattor, nomadmattor, kelim och bymattor. Är du på jakt efter unika persiska mattor, antika mattor eller konstmattor så kan vi erbjuda dig detta också.

Dessutom tycker vi på Bargi om att befinna oss i främsta ledet när det gäller nya trender och erbjuder också moderna mattor och designmattor samt patchworkmattor och decolorized mattor vilka uppskattas enormt mycket får sin säregna charm.

Vår mångåriga kunskap från mattbranschen har gett oss en unik förmåga där vi kombinerar gammal hantverkstradition med modernt tänkande. Med nyutvecklade tillverkningstekninker och god förståelse för arbetsmetoder i tillverkningsländerna har vi på Bargi goda möjligheter att ta fram skräddarsydda och unikt spännande designer på mattor i samarbete med dig.

Läs gärna vår nya folder om mattor, skötsel och fläckar. Där får du informaion, tips och handfasta råd. Mattor

Välkommen till vårt huvudlager i Arlöv. Obs! Enbart för återförsäljare.
Telefon: +46(0)40 53 55 00 . E-post: bargi.info@bargi.se

 


Nyheter   Erbjudanden
     
 
     
Fler nyheter >>   Fler erbjudanden >>