Välkommen till BARGI och ett enormt utbud av mattor!

 
BARGI är ett andra generationens familjeföretag med kvalitet och känsla som genomgående ledord. Vi har ett stort utbud av handknutna mattor, tuftade mattor och handvävda mattor i modern såväl som klassisk stil. Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av orientaliska mattor, nomadmattor, kelim och bymattor. Är du på jakt efter unika persiska mattor, antika mattor eller konstmattor så har vi mycket att erbjuda. Bland våra moderna mattor hittar du allt från populära, glansiga handtuftade mattor i bambusilke till tätknutna ullmattor med modern design. 
 
Vår långa erfarenhet från mattbranschen har gett oss en unik möjlighet att kombinera gammal hantverkstradition med modernt tänkande. Med nyutvecklade produktionstekniker och god förståelse för arbetsmetoderna i tillverkningsländerna har vi på BARGI goda möjligheter att ta fram skräddarsydda mattor i önskad design.
 

En av våra utmaningar är att kunna behålla styrkan i ett brett sortiment och ändå vara trendsättande. Vi vill kunna erbjuda prisvärda mattor för olika plånböcker eftersom ingen kund är den andra lik och vi välkomnar alla kunder, stora som små. För att kunna leva upp till det har vi inga minimiköpkrav eller liknande.

Läs gärna vår folder om mattor, skötsel och fläckar. Där får du information, tips och handfasta råd: Mattor.
 
De fina stolarna som du hittar på en del bilder kommer ifrån Stolab.
 
GDPR: Läs vår integritetspolicy på sidan Allmänna villkor.
 
Välkommen till vårt huvudlager i Arlöv. Obs! Enbart för återförsäljare.
Telefon: +46(0)40 53 55 00, e-post: order@bargi.se

 

 Nyheter   Erbjudanden
     
 
     
Fler nyheter >>   Fler erbjudanden >>